Я свiтанки люблю зустрчати

Я світанки люблю зустрічати,
За світанками прийде весна.
Й у повітрі буде літати
Запах трав і чарівна краса.

Радо буду весну зустрічати,
Та за нею йде інша пора,
Та і літом я буду чикати,
Що за осінню прийде зима.

Ця зима холодом ворожитиме,
Буде кликати з нею кружлять.
Я доріжками, снігом покритими,
Буду весну ясну зустрічать.


Рецензии
Что-то весь сайт весну требует.:))))))))))))

Евгений Андреевич Иванов   28.02.2005 10:50     Заявить о нарушении
Ну так весна ж надворі!

Ольга Бондарь   06.03.2005 01:21   Заявить о нарушении