Тiнi

Тіні зручно вмостились
За моїм вікном.
Звичним рухом прибираю штори.
Куди подівався місяць?
І зорі?
Все небо вкрили
Набиті снігом подушки
Плямами вечір ліг,
Розтікся по місту мрією білою.
Заповітне бажання згадаю подумки,
А тіні, примарами вмостившись,
Оповідання нічного життя
Тихо плестимуть.
12.02.2005


Рецензии