Шукала я

Шукала я ніде і в кожному кутку
Хоча би подих, хоч би слід твій на снігу,
Я йшла вперед крізь сум і прикрощей пітьму,
Тобі очима тихо шепотіла, що люблю,
Не знаючи для чого і навіщо йду,
У пошуках хоч натяку на тебе,
Вдень і вночі благала тінь твою,
Аби вона озвалася до мене,
Годинами вмовляла голос твій,
Щоб він мені почувся десь тут поряд,
І жевріла надія, що тебе знайду,
Що почуттям любові обійму,
І зникне з мого серця зимний холод.


Рецензии