Помню дни...

Помню дни
Ходили в лес,
Древа, пни -
Края чудес.

Птичий хор,
Поля, луга.
Мошек мор,
Реки дуга.

Воздух свеж,
Пруды чисты.
Плод созрел
Среди листвы.

Свят и зелен,
Словно рай.
Ты чудестен
Псковский край!


Рецензии