Я помаранчевий! укр

Може вже досить?
Більше не плачу
Я – помаранчевий
Жовтогарячий

Зі мною поряд
Друзів багато
Нас не застудити
І нас не здолати

Слово своє
Скажи ти,  о юначе
Ти синьо-холодний
Чи жовто-гарячий?


Рецензии