Побллий анфас асфальту

Побілілий анфас асфальту...
І по трафіку сніговому
Чорноокий вечір-ідальго
Проводжає мене додому,
Вітром-голосом так ласкаво
Завиває мені компліменти.
Мабуть, хоче, щоб я на каву
Запросила в апартаменти...
...а у мене бардак комунальний,
і не має кави, до речі...
Дуже шкода, такий сексуальний,
Чорноокий ідальго-вечір.
Засумує, провиє мантру
Мого милого голос-вітер.
Якщо любить, то прийде завтра,
Сильно - буде щодня ходити.
І на сон у вікно серенади,
Каву в ліжко, сніданок без солі...
Знаком слід від моєї помади
Ляже на комірці його долі.
А любити так просто... Гами
Моїх слів в ритм віршованих терцій...
***
Я знайду тебе між рядками
Ти знайдеш мене в свому серці.


Рецензии
Э...
ну я не все понял ;;;)
но чуйствую хорошо :))))

Васисуалий   21.09.2006 10:16     Заявить о нарушении
Чувствовать - это главное :)))))

Kristi   21.09.2006 16:29   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.