Небо

Яке небо мінливе
Від цього серце моє щасливе
Скілики на ньому красивих барв
Скільки в ночі зірок
Скільки їх людині дарував
В цьому воно щедрий ігрок
Я дуже люблю на нього дивитись
Від такої радості можна й розгубитись
Бажаю всім побачити те,
Що хвилює наше серце просте
Це я знайшла
Це й подарую
В цей світ увійшла,
Тому від щастя вирую.


Рецензии