Досить!

Я відчуваю нестримне кохання...
і серце у грудях невпинно так б’ється
не можу стримуватись я  від бажання,
та чому ж увесь світ наді мною сміється?

набридло тікати від всього постійно,
набридла щоденна ця вся  суєта
а час все  летить, летить так  невпинно
Чому це зі мною? чому саме я?

Чому мені важко дивитися в очі,
чому мені важко повз тебе пройти
чому я не можу заснути щоночі,
чому саме я? чому саме ти?

Досить! набридло! не можу страждати!!!
Набридло мені залишатись  одною...
Давно настав час! Потрібно кохати!
не буде більш так - я буду з тобою.

                26/11/05 21:15
Не здамся ніколи...


Рецензии