Вишневий сад i яснi зорi,

Вишневий сад і ясні зорі,
Нехай зігріють тобі душу,
Дві крапельки зробили море,
А дві піщинки – сушу.

Тече ріка - хоча і мілка,
Здіймає хвилю знов і знов,
Два береги об’єднує веселка,
Наші серця об’єднує любов.


Рецензии