Просто безодня... укр

Ти сидиш на краю безодні
      Пустої,
Ти тихенько молитву
                шепочеш
Ти не вийдеш ніколи з тої дріми
                Німої
Заснуть не проснутись ти
                Хочеш

Ти благаєш свого Бога
              Простити
За гріхи ті, що ти
              Не чинила
Душа твоя прагне
              Спочити
Бо вже заснула в тобі
              воя сила....


Рецензии
...А жiти треба...
............
Z.ц

Владимир Онищенко   23.03.2005 07:59     Заявить о нарушении