странный блюз

Побудь со мной еще немного,Джен.
Еще совсем чуть-чуть.
"Don't leave me in such way again,
The silent way you used."

Останься ненадолго,Дженни,
Прошу тебя,постой.
"I do not know the way you left me,
Not making any noise."

Вернись хоть на минутку,Джен,
Вернись,прошу тебя.
"You could'n have forgotten your man,
So please come back for now."

Но не вернется больше Дженни,
Завял у зеркала цветок.
"I don't believe that she had left me..."
"She joined the angels' flock."


Рецензии