Страждання

До Москви квиток купити хочеться мені.
Ти поїхав, я лиш плачу, наче у вогні
І зо мною знову плаче небо весняне
Та дощу не загасити серце вогняне.
Маєш іншу, я це знаю, все одно ти мій
Я від болю не страждаю, на душі спокій.


Рецензии