Пориви душ

Я ніколи не забуду
Твої очі, образ твій
У ночі палати буду,
Наче зірка, тільки мій.
Не залишився зі мною
Відлетів, неначе птах
Бігла слідом за тобою
Та не втримала в руках.
Я кричала, я журилась,
Виривалась, бігла я 
Може знову помилилась,
Може не любов моя?
Може все наснилось, марно,
Може ти примара теж,
Нащо виряджалась гарно
Та краси не відбереш.
Ти кохання моє вічне
Ніби пісня, ніби море
Хай воно не буде встрічне
Хай пізнаю нове горе.
Хай ображена залишусь,
Я кохала, тільки ось.
Я одна на віки лишусь
Та кохання зосталось.


Рецензии