Пейзаж

Сонце сходить, вітер віє
Я одна і ти один
Місяць нам образи сіє,
Що сховалися за тин.
Коло річки сонце сходить,
Біля ставу десь весна
Тільки щастя знов відходить
І любов ділась страсна.
Пригадаю поцілунки,
Я забула всі слова
Розійшлися ми й стосунки
Зсохлись, ніби та трава.


Рецензии