Снг укранською

І раптом цей сніг з'явився:
Розсипався, закрутився.
Його я сюди не кликав,
Та знав - він для мене випав.

І враз стало якось зимно,
Подумалось: як це дивно -
Я наче додому їду,
І не додому ніби.

Як завжди, не поспішаю,
Бо знаю - тебе немає.
Ти прийдеш вночі тихенько,
Придумавши побрехеньку.

І вкотре спитаю в себе:
Навіщо мені це треба? -
Піввірності, півкохання,
Півзради, півпіклування...

І знову лише промовчу,
Від тебе сховавши очі,
І мріятиму до рання
Про інше життя й кохання.

Та сумно усе ж буває,
Як в дзеркало заглядаю:
Той сніг, що надворі випав,
Волосся мені присипав...


Рецензии