Приблудна фея-думка...

Приблудна фея-думка, сентименти,
сумую за... але можливо без...
Депресії IQ-інгрідієнти,
комплекти смислових крилатих тез.
Хаям писав.... І Ганді говорила...
... підкреслював премудрий Мономах...
Таким словам Дедали клеють крила,
ікаряться слова в наших думках.
В життєвій ситуації практично,
і знову модно / так, замість прикрас/.
Ховаєм пустоту так естетично
під біжутерію чужих крилатих фраз.
Цитуємо і мислим конструктивно,
вклоняємося ( й добре!) їх думкам.
Франко сказав...  підкреслив – суб”єктивно,
та не про нас... а лиш про  себе нам.
Я їх шаную. Вірю в глиб сентенцій,
що з ЇХ сердець зривались не дарма.
Як прийде час, не боячись рецензій,
за себе краще  я скажу сама.


Рецензии
классно, Кристи!
одно название уже классно! :)))

Элго Маргарита   24.03.2005 17:56     Заявить о нарушении
:))) Спасиб! Как вы лодку назовёте....
:)))))))))))))))))

Kristi   25.03.2005 10:24   Заявить о нарушении
На это произведение написано 17 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.