Про далеке..

Від душі болючих скрипів
Я втомилась. Серце,спи!
Від розтягувань і рипів,
Душе моя, мирно сни...
Я кажу не про глобальне:
Не кохання, радість, сум...
Не награне, театральне,
Просто про безсмертність дум.
30.11.04


Рецензии