Якщо знайдешся... Допоможи!

Якщо знайдешся...Допоможи!
Як відгукнешся, то біжи.
Схопи за руки, очі – в небеса.
А ноги? Корені ростуть в ліса.
Я так чекаю поміч на дорозі.
Та не зустріну. Жалість на порозі.
Шукаю очі сірі, попелясті,
А хвилі закривають зір хвилясті...
Зірки я все питаю де ті очі,
Вони ж відповідати не охочі.
Пташок ловлю з питанням риторичним,
Вони до мене з подивом комічним.
Пірнаю в море водорость спитати,
Як рани від очей залікувати.
Ніщо не знає, що мені сказати,
І лиш ті ОЧІ можуть правду знати.
08.12.04


Рецензии