Head over heels in love

I’m sinking…
I’m not at your feet -
I’m lower,
I’m head over heels
In love…

You’re staring
At me – I get weak,
I’m falling…
You give me a wink -
Alright…

You’re joking -
There’s something in your
Eyes, they scare,
But I can’t let go -
I’m fine…

I’m doting -
It seems to be like
Not real,
I’m surely out of
  my mind…



I’m sinking…
I’m not at your feet -
I’m lower…
I’m head over heels
In love…



03/12/2004


Рецензии