Сон про крила украинский

Мені наснилось – я у небі
Ширяю птахом... При потребі
Я, ворухнувши ледь крильми,
Сягаю сонця із пітьми!
Мені наснилось – я над морем
Літаю вправно! Наче горем
Сувора доля обійшла...
Натомість – крила лиш дала!
І понад морем, понад світом,
На волі, дужий, разом з вітром,
Літаю, втіленням надій!
Тримають міцно крила мрій.

Чомусь згори я бачу краще
Як люди зводять на ненащо
Життя своє! Та у борні
Всі кволі, наче як у сні...
Немов вони все ж відчувають,
Що долі кращі, може, мають.
Та сил злетіти в них - нема...
І поглинає їх пітьма.
Я плакав в небі! Бо даремно
Їх скніли душі! Мряка, темно...
Крильми я хмари розтинав,
Та сонце лиш для себе мав...

Бо сонце – це завжди – кохання!
Бо сонце – це завжди – бажання
Створити крила хоч для двох,
Щоб з мряки витягти обох!
Але ж... не всі такі щасливі!
Частіше – крила в нас зрадливі...
Їх навіть сон не розкрива!
Але ж... бувають і дива!!!
6.11.04


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.