Гостинний Снiговик - вiршик для малят

Морквоносий Сніговик
Вранці вийшов за поріг -

Взяв лопату сніг прибрати,
Взяв мітлу попідмітати,

Взяв санчата, щоб піти
Дрова в лісі запасти.

Ну, а там спекти пиріг,
Запросити в гості всіх:

Ведмежатко, зайченя,
Їжачка та білченя...

Завітай до нього, друже!
Сніговик чекає дуже.


Рецензии