Мовчання

Мовчиш...
Твоє мовчання лід для мене.
Чому мовчиш? Промов до мене...
І знову тиша, знову страх,
І знову біль, і нічний жах.
Чому мовчиш? Чом не промовиш?
Мене мовчанням швидко стомиш...
Я сильна? Так, але ж слабка
Коли торкається твоя рука,
Мене охоплює тремтіння страх
Це полум'я в твоїх руках

І відповіді знов нема...
Залиш мене, ця біль страшна!
Чому я жду, чому жадаю
Почути слово?...Ні, не знаю...
Чому так дорого мені
Побачить очі голубі?
Чому тремтіння вуст твоїх
Мені миліше золотих
Своїх фантазій, мрій, думок,
Проміння сонця і гілок
Зелених .....в цвіті веснянім...


Рецензии