засинаю

законектеться ніч на екрані
периметрі неба.
колискова вітрів на астральному
діалекті.
кама-сутра думок.  не рифмується.
може й  не треба.
мабуть, формули слів цього вечора
не коректні.
зубна щітка. піжама. на серці розриви
деталі.
помолилась ( за нас).  ще лиш гляну прогнози
погоди.
я згадала  тебе. краєм серця ( брешу)
ну а далі,
далі спати. і сни. прокидатися
в епізодах.
на добраніч. вже ніч розстелила сама
моє ложе.
темпоральний тягар безрозмірного слова
чекаю.
ти далеко. ти спиш? ну а я... я без тебе
не можу.
я наснюсь. ти чекай. засинай
засинай
.............
засинаю...................


Рецензии
Шалено красиво й сумно...
Ах....

Шарова Ольга   01.02.2009 12:40     Заявить о нарушении
Дякую! А от сумувати не потрібно :), скоро весна ;)

Kristi   03.02.2009 21:16   Заявить о нарушении
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.