Годинник

Пульсує годинник, він лічить хвилини.
Поквапливо стрілки біжать.
Для нього години – циклічні новини,
Він звик наче риба пірнать.
Мені він розкаже цікаві куплети,
Розкаже одній лиш мені...
Промовить про тебе, про прірви і злети,
Про гори і сонця зеніт.
Мені оповість він усе, що лиш знає,
Про те, де ти ходиш, живеш...
Усе оповість, що на стрілках тих має!
Про те, що до мене пливеш...
05.11.04


Рецензии