Дрiт - це лiки?

Нігтями довгими можу
Біле порвати лице.
Потім пелюстоньку гожу
В рану занурити ...все.

І тая біла пелюстка
Крові насмокчеться враз.
В серці залишиться пустка,
Потім народиться джаз.

Я не звичайна рослина.
Зовні вогкі колючки.
Де в чому може й дитина...
Гей, поміняй пелюшки.
01.07.04
„Вірші мідної дротини”


Рецензии