Знову дрiт?

Не гомонить уже мобільний
І сум спадає із горищ...
І наче ти тепер є вільний,
В мені ж десятки попелищ...
Ми не були ніколи вкупі,
Ми не наважились...ось так...
Ми не були в єдиній групі.
Чи нас розтруїв дикий мак?
Мабуть, нам гарно поодинці,
І кожен чує шум доріг;
Колись, на згубленій зупинці
Ми усвідомим хто й що міг.
04.11.2004
„Вірші мідного дроту”


Рецензии