***

Стримано так і вгамовано вітром,
я намагаюся стати повітрям,
спробуй мене, я зливаюся з киснем,
трохи незвично на голову тисне,
тіло прозоре намацай руками,
дотиків спогад залишиться з нами,
хвилі непевності, сплески агресії,
в мене зливаються, роблять репресії,
погляд знайди мій прихований в темряві,
наздожени подих вітру заземлений,
швидко влови теплі промені сонця,
їх не вистачає в моєму віконці,
мало кориці, а ще менше перцю,
чай наче змій у холодному серці,
хочу розчинною стати я кавою,
зробити потік крові твоєї лавою,
а взагалі хочу бути повітрям,
стримано так і вгамовано вітром,


Рецензии