носталгия

всредь руску церквь руски хлеб положен а его роженом урожить жрень о роо гх ggg

балада за човечето -волво
то не се вижда  е почти прозрачно каkто медузка от
коболд

то...как се
клатя клати се като
рохче  охльовО
отпреде над кабината дока шофьора а
например...чофера пие ода
зашот клавиатурата=== вот  да
ТО спира пред разклона тамо кака je чака и почти e -атлетична с чантичка -за всичко да pe всичко на
 всичко  ето  да
балада -за
човечЕ ot  волво

но кво пуши шофьоръ та- накарай го да -бълва шафЕра

но како как
да се изплdвка сяка че балонче бубл гоом като
балонче бвбал гом да да
бл бубал гомче

да да и нека някои каже да това не се напи6е да да да
вот ето-

 видел ya
всяких


Рецензии