Вiнок вiчних сюжетiв 2

Вічність за рогом
Бавиться вітром.
Білкою в листі сухім шарудить
Сумно і тепло во`дночас на серці
Смак твоїх вуст відчуваю
і дотик волосся...
*
Лови нові почалися
на вигонах світу.
Хтось за лаштунками,
хтось у партері,
а хтось в колі рампи.
Всі тут при ділі,
лиш ми поза грою...
Гра безкінечна триває...

©2004 Ingvar Olaffson


Рецензии