Чутлива мить кохання

Коли тебе торкаюсь
Коли твій дотик відчуваю
На відповідь я сподіваюсь
І все на світі забуваю.

Твої вуста чутливі, незабутні
Як мрії мить чуття ці смутні
Як краплі щастя несподівані
Такі нові, такі замріяні.

Я бути с тобою хочу
І не повертатися
Про тебе мріяти
І навіки закохатися.

Нехай ця мить прийде
Коханню на заваді ніщо не стане
Тебе воно знайде
І хвилювати буде - не перестане.


Рецензии