Життя

Ніч, заткана переливами зір,
Пронизана хвостом комети.
Ти глянь у далечінь – там десь планети
Ховаються в діброві чорних дір.

Там час тече не так, як тут у нас, –
Він рине ввись рікою – річкоплинно.
Не знаю, чого варте це життя,
Якщо я часто прагну в небо злинуть.


Рецензии