Погляд

Зустрівши в темряві твій погляд
Я зрозуміла – це моє
Ти поїдав мене очима
Ти манив поглядом мене.

Я так боялася, вагалась
До тебе ближче підійти
Я так хотіла доторкнутись
І зрозуміти хто ти є.

І от прокинувшись уранці
Я не могла збагнути те
Чи це було в цю ніч насправді
Чи просто марилося все.

І ось весь день блукаю містом
І придивляюся до всіх
Не можу я збагнути дійсно
Де погляд твій від мене дівсь.

А може я не те шукаю
І може в погляді не річ
Я краще завтра поміркую
Пора лягати – вже скоро ніч.


Рецензии