А я так лагідно як кішка
Тебе чекала біля ліжка
Тебе хотіла дочекатись,
Як я сумую, розказати.

Як мені хочеться кохати
Тебе щоночі відчувати
І пестити твої вуста,
Відчути сказані слова.

Бо твої руки...ніжний дотик,
Ти затримав у роті подих,
Бо ніжна втома...пристрасть, все....
Ти відчуваєш...і мене.

Так ніжно, сильно обнімаєш,
Руками стан ти мій ласкаєш,
Цілуєш груди, плечі...все
Від тебе пристрастю несе.

І так щоночі, кожний раз
Тебе чекаю...плине час.
І ліжко холодом покрилось,
І кішка ждать уже втомилась.

А я так лагідно як кішка
Тебе чекала вже у ліжку,
І змерзла трохи...бо сама
Питаюсь в себе...ти одна.


Рецензии