Ти

Тебе зустріла... поруч ти...
Ти так далеко… сняться сни…
Що ми з тобою... неба гладь
Все покриває… йду шукать…

І голос твій… природи диво
Такий чарівний... й дотик вуст
Яких би так хотілось бачить
І доторкнутись… і відчуть

То все прекрасне... все чуже
Тебе шукати...час іде
Але колись... а може ні
Здійснять мрії... або сни…


Рецензии