Апокалiпсис

С
Останній день добра і зла
Ам
Остання ніч болю й тепла
С Ам
Остання ніч, останній день
G
А далі, далі буде те,

Чого не знали досі ми,
Куди боялися ввійти,
Прийшов цей день, прийшов цей час,
 Та біль в мені навіки згас

Злетів на землю Херувим,
Та мені іти за ним,
Він сильно крилами махав,
Усе кружляв, мене лишав.

Все чорним світлом затягло,
І змило все, і світ злило.
Життя згоріло у вогні,
Та чом же досі ми живі?

Добро – не зло, а зло – добро,
Життя – тринадцяте число,
Прийшов кінець, а ми живі,
На зло і богу й сатані...


Рецензии