Пошуки

Шукаю в темряві
рябий, невпинний смак розцвіту
що квітне в небі.
Ти збираєш вітер –
шершавий, вільний у свої долоні,
що сонцем усміхаються. В полоні
очей твоїх прозорих я – не в’язень,
а гість.
І, наче щеня завойовує кість –
одразу,
             ніжно,
так я збираю простір в білий лист.
Дні, тижні…


Рецензии