А в зеленiм лузi...

                А в зеленiм лузi край села,
                Де верба схилилась над водою.
                Кароока дiвчина жила,
                З довгою красивою косою.
               
                Я  її  зустрiв бiля ворiт.
                Бiля них вона тодi стояла.
                Вiд  її  очей мене аж в пiт
                Кинуло, така, їй Богу, краля.

                I чарують вiї    її довгi,
                Наче стрiли в серце попадають,
                А румянець на щоках мов маки.
                Так серця в коханнi пропадають.

                А в зеленiм лузi-i-i-i-i-i…


Рецензии
На украинском твои стихи очень нравятся.
Очень мелодичные и светлые.

Тамтам   19.01.2005 16:20     Заявить о нарушении
Огромное спасибо за рецу.
Рад что понравилось.
С любовиью Бога, Олег.

Грабовый Олег   20.01.2005 16:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.