Ласкаве сонечко менi...

               
                Ласкаве сонечко менi зiгрiло душу,
                Дало тепло i свiт  очам.
                Чого ж то Боже, я Тебе любить не мушу,
                Коли й мене створив Ти, Сам?

                Чого ж  хвалить я iм`я Твоє  славне
                Не можу? Нi, того не буде!
                Бо Ти всiх грiшних любиш,
                I хто з тобою, їх не судиш!

                Я буду славить Тебе Боже,
                Спiвать хвалу, тобi служить,
                На скiльки досить сили
                А би з тобою вiчно жить.


Рецензии
Так Герой может или не может славить Бога?

Морж   16.09.2004 10:26     Заявить о нарушении
Я буду славить Тебе Боже,
Спiвать хвалу, тобi служить,
На скiльки досить сили,
А би з тобою вiчно жить.

Грабовый Олег   21.09.2004 10:18   Заявить о нарушении
Чого ж хвалить я iм`я Твоє славне
Не можу?

Морж   21.09.2004 10:43   Заявить о нарушении