Старий м й дв йнику

Старий мій двійнику,
Куди подівся ти сьогодні?
Годинник зупинивсь о сьомій
І в люстрі на трюмо
Морозно, пусто і порожньо...
Лиш Чорний Фоліант
Античних сновидіннь і мареннь
Вряди-годи зітхне...
Сторінку переверне
Не-звідь-де-взявшись вітер.
Проте я ще живий -
Виразно бачу тіні
Грав'юри на стіні
Знов оживають...
На столі -
Бокал з вином
І семисвічник...

©2004 Автор: Ingvar Olaffson


Рецензии
Сумно так, Інгваре... Чому?

Kristi   04.08.2004 17:54     Заявить о нарушении
Хто знає чом душа сумує,
хто знає чому серце плаче
Гарячі сльози падають на піл...

575   05.08.2004 12:29   Заявить о нарушении