рогл фом

Доторкнутись очима...
До уст притулитись поглядом...
І в твоїй таємниці знайти себе, мов сокровеннеє...
Я не знаю тебе...
Ти до мене прийшов ієрогліфом,
З моїх тайних бажань і з далекого краю вселенної.
********************
А бемолі дверей підхопили дієси протягу,
Вже хвилюється штора в мелодії цій ростанцьована
Ієрогліфом серце горить на октавах потягу...
Зачарована... Зачарована... Зачарована...

Як же хочеться ніч, мов сонату, по нотам роставити!
Хочу знати тебе, тайних символів покровителя.
Я готова на все! Дай уроки китайської грамоти!
Так давно в темних днях я чекаю тебе, учителя!
*********************
Доторкнутися думкою...
Мрії і ночі солодно...
Ієрогліфом долі зчитати свій трафік захований...
Ти за мною прийшов з тих країв, де без мене холодно,
Зачарований... Зачарований... Зачарований...


Рецензии
Красиво. Но вот образ Иероглифа, мне как-то тяжело было по началу правильно истолковать. Он у Вас такой мистичный, цельный, таинственный.

Евгений Андреевич Иванов   17.02.2005 14:31     Заявить о нарушении
Да, Он такой :)))
Спасибо!

Kristi   18.02.2005 10:43   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.