НАш чат - РОzМОВА

Прокинувшись ранком я зрозуміла-,
 Що чат наш – «Розмову  дійсно любила,
Та що тут сказать – і зараз люблю…..
Вона полонила всю душу мою,
«Розмова» стала, немов  інше життя,
і це вже напевно сказать можу я
Я дійсно люблю – не вистачає і слів,
І байдуже що в чаті там повно козлів,
Багато є друзів, хороших і добрих
Відвертих і щирих, розумних й хоробрих
 усвідомлюю я, що без чату не зможу,
І щоб лишився живий – всі зусилля приложу.

В «Розмові» в коханій практично є все,
І рейтинг чатлан й галерея там є,
Знайомтсва , й дизайн там дуже прікольний       
І відвідувач кожен, мабуть що довольний
А скільки ночей не доспала, у чаті  сиділа,
Бувало й таке що й очей не стулила,
Та про це не жалію, чесно кажу я,
 Бо чат для мене – як друга сімя...

Недавно ми разом РІК чату справляли
І разом, всі дружно ми це святкували,
Так! Весело було, ну що ще сказати,
І іїли, і пиши – приємно ж згадати…
Як ми на поляні вогонь розпалили,
Та потім хмари, дощем все залило,
Та дощ не злякав нас  - це правда, малята,
Й пішли ми в кафе , щоб досвяткувати…
Як згадую чат то в душі аж тепліє,
І дружніх чатлан – аж серденько мліє,
Ну що ж, сподіваюсь він завжди буде таким-
Веселим, прікольним, й ніколи нудним )

www.rozmova.if.ua - заходьте )


Рецензии
пиаром занимаешься?)) неее.... VBIOS лучше розмовы)) гы))

Мрачный   20.03.2006 13:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.