Просто дина експромт для xristi

Це просто купальське
вино вечорове
із папороть-цвіту,
з багаття,
з вінка
надріз на запясті
та навхрест із крови
а потім в любистку
до ранку...
дзвінка
висока,десь там у зеніті
єдиная нота...
повисла
єдина,
ти справді єдина
в Симфонії Світу і Свята
в урочу годину
мені заподіяна кара -
на брамі розпятий
твоєю любов'ю
воскреслий
віднині
у Духа,Отця і у Сина...


Рецензии
... Просто зайшла вклонитися і подякувати!

Kristi   08.07.2004 10:47     Заявить о нарушении
Просто зустрів і зрадів...:)

575   08.07.2004 14:31   Заявить о нарушении