Без назви

Дощ-це плаче небо.
Гуляе вітер над землею.
Чи е у цих сльозах потреба.
Весна прощаеться з зимою.

Та дощ не може вічно ідти.
Напоіть небо юну розу,
та доведе письменник прозу,
до логічноі мети.

Земля прокинеться поволі,
дерева з ню і кущі.
Вони стоять ще зовсім голі,
лиш зняли снігові плащі.

В розшитім зорями наметі,
вируе дика круговерть.
Хай скажить бог нам, чи планети.
Що жде нас?Спокій або смерть?

Одно із двох, шанс не високий.
Та смерть також це просто спокій


Рецензии
У Вас нет случайно опечатки здесь?

дерева з нЕю і кущі.
Не пропущено Е?

Я, наконец, ответил на Ваш добрый комментарий)))
Удачи Вам и Вашей Незабудке!

Зельвин Горн   16.06.2009 20:42     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.