Плохо

 Злий, як звір!
 Як тая риба.
 Ходжу, замість щоб літати,
 Цілий день.
 Ти мене вибач,
 Мій папуго!
 Любий брате!
 Чом сумний?
 Хіба ж то прути?!
 Чи тебе я не пускаю?
 Чи то знову, може бути,
 Щось наснилось?
 Як гадаєш?
 


Рецензии