Минуле...

Минуле тягнеться за нами,
Як різнобарвний тіні шлейф.
Воно проходиться містами,
Немовби пішохід алей.

А іноді, зирнувши в очі,
Минуле дасть про себе знати.
І хоч би що, як грім посеред ночі,
Воно заставить вас на себе працювати.

Минуле – це лише здобутий досвід,
Воно ніщо, якби не помилки.
Минуле є, воно живе і досі.
А головне, щоб це все пам’ятав і ти.


Рецензии