Янгол

Янгол наді мною крила запліта
Пух легкий на землю краплей впаде.
Відліта крізь двері простору душа
З листям жовтим відлітає.

Крізь думки, крізь зорі в чорнім небі
Віднеси...мене у сад зелений.
Спокій дай знайти у власнім серці
Не карай мене за злість-веселку!

Пройде час вгамую біль думками,
Знову буде душа чогось благати!
Сміху, чар та відчуття єднання...
Янгол мій! Невже це все кохання?!


Рецензии