Серце

Підвіконня, а за ним вирує світ...
Я про тебе з долей розмовляю.
Але нащо моє серце тремтить,
Адже я тебе не знаю.

Птах в польоті промовляє до весни...
Я з тобою, вкрилась ноччю.
Але чому моє серце тремтить,
Відчувая що ти поруч.

Ранок, ліжко, тепла кава на столі...
Світ мінливий з пилом грає.
Відчуваю твоє серце як своє,
Як тремтить воно й палає.


Рецензии