The End

Я сегодня все тебе скажу,
Я не скрою от тебя ничуть.
На тебя зла вовсе не держу -
Ну, забыл... Смогу и я, не обессудь.
It could be so wonderful amor
If we were together day by day.
But you've changed your former way of life
And you left this town at the bay.
Dove sei, mio piccolo amor?
E con chi respiri aria del mar?
Io e te souna oggi impossibile,
Io e te... non lo puoi immaginar.


Рецензии