За клята плоть

В житті трапляється різне, трапляється всяке. Те, що ще вчора було незвичним – сьогодні просто норма. Та є закони, є важелі, які непохитно стоять протягом тисячоліть, починаючи свій розвиток з моменту створення, а то й раніше. Що це за закони? Чи можна їх збагнути? Чи можна їх оминути? На ці питання кожний отримує від життя персональну відповідь. Отримають її й ті, що присвятили свою долю пошуку відповідей, і ті, хто ці відповіді ніколи не шукав. Особливо вражають відповіді на споконвічні питання ту категорію людства, що зумисне намагаються втікти від відповідальності.
 Що це за відповідальність? Це – пізнання істини. Хто пізнає правду, той стає відповідальним за її знання. Ти вже не зможеш розпочати життя з нуля, ти не зможеш уникнути кари за свідомий гріх. Твоє єство змінне правдою, дух твій засоромлений. Це відчуття вже неможливо забути, його нереально відкинути на узбіччя свідомості. Навіть якщо ти погасиш маяк істини, то він все рівно залишатиметься маяком, просто потухлим. І в цілковитій темряві свого падіння ти фізично будеш відчувати його присутність. Ця присутність метафізична, а відчуття її цілком фізичне. Ти відчуєш тілом. Бо в тебе заклята плоть...

В потоці
Її життя. Його життя. Взяти дві лінії долі, звести їх до одного знаменника, примірити в одне ліжко та примусити їх харчуватися з однієї миски... Потім долі стають однією ДОЛЕЮ. А вона може залишитися такою, може увірватися. Коли ці дві долі стають однією, то простягаються небачені містки з минулим і майбуттям. Для минулого твоя доля ділиться з усіма тими, що ставали частками тебе. Це не обов’язково фізичний контакт, але й духовний та душевний. Просто статевий зв’язок міцніше вхоплює фрагмент твоєї енергетики. Інтенсивність втрати дівочості – вибух, криваво-дівочий чи мужньо чоловічий. Чомусь часто цей вибух розкидає людей в різні боки...
Нас розкидало не просто в сторони, нас розірвало на шмаття. Та перетерло жерновами розбещеного часу. На сатанинському млину добре змазані жернова, ми були просто розпорошені. Аби в кожній нашій найдрібнішій частці не зберіглася Божественна іскра, що притягала інші твої частки серед хаосу. І добре тобі, коли Боже переважить, коли воно витягне тебе з прірви, куди з кожним днем все глибше зривається диявол із своїми послідовниками.


Рецензии