*** Вэн с вэлн анштилт вэрн алтэ hарматн... на идише

Вэн с’вэлн анштилт вэрн алтэ hарматн –
С’вэт зих цэзэйен ибэр фэлдэр а ройх фун кналн,
Нох а ницохн вэлн зих умкэрн аhэйм ди солдатн,
Ун с’вэлн клинген ба лайтн андэрэ шалн,
Из с’вэт фарвиклэхт вэрн а грэстн холэм –
Кумэн вэт аф дэр ганцэр вэлт – Шолэм.


Рецензии